Google ads byrå

Google ads  är det främsta hjälpmedlet att använda om man är ute efter resultat snabbt och har en budget att röra sig med. Med hjälp av Google Adwords betalar du dig till toppen av sökresultaten på Googles SERP (search engine results page). Det bästa är självfallet att synas bland de tre första resultaten på toppen på sidan över de organiska resultaten, men det finns dessutom ads längst ner på sidan och på sidan 2, 3 etc. Men det är väldigt få som ens klickar sig till tredje sidan av de som gör sökningar på Google. Google Ads

Vad är GoogleAds? Jo det är ett marknadsföringsverktyg helt enkelt och istället för att synas i till exempel tidningar eller tv reklam så kan man lättare göra det där alla befinner sig: online. Google är så pass smart att de kan veta ungefär vem det är som sitter bakom skärmen genom att de vet vad du googlar på, vilka sidor du besöker samt om du har google konto som du

Shyam Byra Message at Phoenix - YouTube

med andra sidor. Så med googles hjälp så kan du rikta dina annonser så att endast personer som har visat intresse för den tjänst du har. Det betyder att du inte behöver spendera onödiga pengar på marknadsföring som som inte leder till konvertering.

Du kan dessutom ändra annonserna så att du kan rikta rätt annons till rätt målgrupp, fast produkten och landningssidan kanske är likadan.

Google har egna guider som man kan kolla in och lära sig hur googleannonsering fungerar, så att de flesta kan egentligen göra det.

Men det kan vara en utmaning att göra det lyckat om man inte vet exakt hur eller vad man gör. En digital byrå kommer att hjälpa dig att komma igång med annonser och bygga olika kampanjer och ad groups.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *